Portobello met Gebakken Ei en Prosciutto

Heerlijk als hartig ontbijt of snelle lunch! Wist u dat u eieren kunt bakken in een portobello? niks is simpelder en bovendien overheerlijk! Het is een beetje uitdagend, want afhankelijk van de vorm van de dop, kun je een ongeluk van een ontsnappende ei ervaren.

Portobello met Gebakken Ei en Prosciutto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Portobello met Gebakken Ei en Prosciutto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak de portobello met een vochtige doek, of borstel voorzichtig schoon ( zodat je geen scheurtjes krijgt)Maak de portobello met een vochtige doek,  of borstel voorzichtig schoon ( zodat je geen scheurtjes krijgt)
  2. verwijder de steel en schraap de sporen voorzichtig, zodat u een goed diep e opening hebt genoeg voor het ei.
  3. Wrijf een beetje olijfolie op de buitenkant van de paddestoel zodat die niet blijft kleven aan de pan. Schik de doppen op een bakplaat.
  4. Leg een plakje prosciutto in de paddestoel Leg een plakje prosciutto in de paddestoel
  5. breek elk ei in een kommetje en vervolgens zorgvuldig op een-prosciutto gevulde champignons .breek elk ei in een kommetje en vervolgens zorgvuldig op een-prosciutto gevulde champignons .
  6. Bestrooi met zwarte peper en verse kruiden naar keuze - Ik gebruikte peterselie, maar tijm zou ook geweldig zijn. (De prosciutto is zout, dus is niet aan te raden het toevoegen van meer.)
  7. ZORGVULDIG plaats het bakblik in de voorverwarmde 180 graden oven en bak 20-30 minuten. De hoeveelheid tijd die nodig is, hangt af van hoe dik je paddenstoelen zijn en hoe u uw eitje lust!
Notities

bron lea cooking

Deel dit Recept

Geef een reactie