Portobello’s gevuld met boerenkool, tomaten en olijven

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Lekker en heel gezond!!

Portobello’s gevuld met boerenkool, tomaten en olijven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Portobello’s gevuld met boerenkool, tomaten en olijven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak de portobello’s schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de binnenkant weg.
  2. Leg de portobello’s met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk met de helft van de olie.
  3. Grill de portobello’s ca. 6 min. onder de ovengrill.
  4. Maak ondertussen de boerenkool schoon. Verwarm in een pan de rest van de olijfolie en bak de gesnipperde knoflook even aan.
  5. Voeg de gehalveerde tomaatjes toe en laat even stoven.
  6. Voeg nu de boerenkool toe en laat even stoven tot de blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met de provençaalse kruiden, de peper en het zout.
  7. Roer de olijven erdoor.
  8. Haal de portobello’s uit de oven, en vul ze met het boerenkool–mengsel.
  9. Verdeel er de in stukjes gescheurde mozarella over en zet ze vervolgens in een oven op 180°C gedurende 20 minuten.
Deel dit Recept

Geef een reactie