Provencaals stoofpotje van konijn

Zalig stoofpotje voor kille dagen

Provencaals stoofpotje van konijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Provencaals stoofpotje van konijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 80minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
80minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. nij het konijnenvlees van het bot.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Verhit de olijfolie in een ovenbestendige pot en schroei het konijnenvlees aan alle kanten dicht. Doe er de ajuin , look bij en stoof deze wat aan.
  4. Voeg er dan de provencaalse kruiden aan toe , de laurierblaadjes ,wortelen , tomatenblokjes , rode wijn en tomatenpuree. Roer alles door elkaar.
  5. Zet het deksel op de pot en zet in de oven voor minstens 1 uur.
  6. Garneer met verse tijm en serveer met knolselderpuree.
Deel dit Recept

Geef een reactie