Quesadillas met spinazie , champignons en kaas

Lekker vegetarisch en super gezond

Quesadillas met spinazie , champignons en kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Quesadillas met spinazie , champignons en kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15 minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15 minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Warm de oven voor op 100 graden
  2. Warm 2 el olijfolie op in een anti aanbakpan en bak de ui erin voor zo'n 5 minuten.
  3. Voeg de knoflook erbij en warm nog 1 minuut mee op.
  4. Voeg de champignons erbij en bak mee voor 10 minuten , kruid ze af met peper en zout.
  5. Voeg dan beetje bij beetje de spinazie erbij en warm verder totdat deze volledig verslinkt is , voeg dan de koriander erbij.
  6. Smeer de tortillas aan 1 kant in met wat olijfolie , leg ze dan één voor één in een warme pan met de geoliede zijde naar beneden.
  7. Leg dan wat cheddarkaas op de tortilla , de moment de kaas smelt doe je wat van het spinaziemengsel op een helft van de tortilla en vouw de andere helft erover.
  8. Bak de tortilla totdat de kaas is gesmolten en er een lichtbruine kleur op de tortilla is , draai hem ook eens om zodat hij evenredig gebakken is.
  9. Als de eerste tortilla klaar is leg je deze in de oven om hem warm te houden terwijl , je de andere klaarmaakt.
  10. Dien op met eventueel wat zure room
Deel dit Recept

Geef een reactie