Quiche met lam – spinazie en feta

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Snel en gemakkelijk te bereiden en dan ook nog eens héél erg lekker…

Quiche met lam - spinazie en feta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Quiche met lam - spinazie en feta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. De oven op 180 °C voorverwarmen.
  2. Verwarm 2 eetlepels olie in een wok of een sauteerpan, voeg de spinazie en de geperste lookteentjes toe en bak op een hoog vuur tot het vrijgekomen vocht volledig is verdampt.
  3. Braad het vlees in een aparte pan met 1 eetlepel olie 2 tot 3 minuten op hoog vuur aan, en kruid met tijm, zout en peper.
  4. Kruid de spinazie met zout en peper. Doe in een zeef en druk er zo veel mogelijk vocht uit.
  5. Klop de eieren en de room in een kom, voeg de spinazie, het lamsvlees en de helft van de verbrokkelde feta toe. Meng en kruid bij indien nodig.
  6. Bekleed een grote taartvorm (diameter 27 cm) met het deeg, giet er de lamsbereiding in en strijk glad. Strooi er de rest van de verbrokkelde feta en de pijnboompitten overheen
  7. Laat de taart 30 minuten in de oven bakken.
  8. Dien de quiche warm op. Serveer met een salade
  9. Dien de quiche lauw of koud op bij een buffet of een picknick, of neem hem als lunch mee naar het werk.
Deel dit Recept

Geef een reactie