Quiche van geitenkaas met zurkel

Zuring of zurkel heeft grote, langwerpige bladeren die wat zurig smaken. Velen denken dat dit blad onkruid is maar niks is minder waar! Je kan ze klaarmaken zoals spinazie of gebruiken in salades, soepen en sauzen. Een bekend gerecht op basis van zurkel is paling in ’t groen.

Quiche van geitenkaas met zurkel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Quiche van geitenkaas met zurkel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 10minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Verdeel de geitenkaas over een taartenbodem en dek af met zuring en lente-uitjes.
  3. Klop de eieren met het zout en de melk en giet het mengsel over de laag zuring en uitjes in de taartenbodem. zout en peper
  4. Bestrooi met Parmezaanse kaas en bak gedurende 35 tot 40 minuten in de oven, tot de bovenkant goudbruin is.
Notities

bron de veldverkenners

Deel dit Recept

Geef een reactie