Quinoasalade met gerookte zalm en granaatappelpitten

De granaatappelpitten lijken juweeltjes op je bord. Deze salade is ook perfect glutenvrij door de quinoa dus wie kan er aan deze salade weerstaan?

Quinoasalade met gerookte zalm en granaatappelpitten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Quinoasalade met gerookte zalm en granaatappelpitten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 20minuten 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de quinoa af volgens de gebruiksaanwijzing en laat afkoelen.
  2. Schil de groene asperges breek de houterige onderkant af en kook ze ongeveer voor 15 minuten in ruim , gezouten water en laat ze afkoelen.
  3. Leg eerst de salade verdeelt over 2 borden.
  4. Leg daarop de afgekoelde quinoa en asperges die je in 2 hebt gesneden.
  5. Top het verder af met de gerookte zalm , granaatappelpitten , stukjes pompelmoes en eventueel zalmkaviaar.
  6. Verspreid een handvol erwtenscheuten erover op elk bord.
  7. Voor de dressing mix je alle ingrediënten onder elkaar en kruid af naar smaak met peper en zout.
  8. Serveer de salade met een potje dressing erbij
Deel dit Recept

Geef een reactie