R.I.P. Arfait

Hier is een gezondere versie van de immer populaire dirt-en-wormen dessert.
R.I.P. Arfait
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
R.I.P. Arfait
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Meng in een grote kom de yoghurt met de kokosbloesemsuiker tot alles in smeuïge massa is.
  2. Verdeel de yoghurt over 4 kleine bekers en hou 2 theelepels apart om later de namen r.i.p op de bananen te spuiten.
  3. Top elke beker af met 1 eetlepel granola.
  4. Snij de banaan eerst in de helft en daarna verticaal in de helft door.
  5. Plaats op elk kopje boven op de banaan die zo een grafzerk voorstelt.
  6. doe de resterende yoghurt in een kleine puntzak , snij de tip er fijntjes van af en shrijft r.i.p op elke banaan.
Deel dit Recept

Geef een reactie