René’s fijne vissoep

Soep zoals je hem nog nooit geproefd hebt!

René's fijne vissoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
René's fijne vissoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 30minuten 1uur
Porties Prep Tijd
2porties 30minuten
Kook Tijd
1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Stoof de beide ajuinen glazig in olijfolie.
  2. Doe er dan de gesneden groenten bij ,,,,let op de wortelen gaan er in zijn geheel in ,,,, + het kruidenbuiltje.
  3. Doe er 1,250 l.water bij en kook voor een drie kwartiertjes.
  4. Neem de wortelen uit de soep en het kruidenbuiltje en mix de soep fijn.
  5. Doe de wortelen in rondellen en doe ze terug bij de soep.
  6. Doe de in stukjes gesneden vis erbij en kook zachtjes verder voor een 10 tal min.
  7. Kruid met peper en zouts,bieslook,dragon en paprika.
Notities

Recept door Mathy Schelfhout

Deel dit Recept

Geef een reactie