Rode currypasta- home made

Niet uit een potje, of zakje dus zoder suikers, bewaarmiddelen en E-nummers! Puur gezond en snel klaar!

Rode currypasta- home made
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Rode currypasta- home made
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1potje 4minuten 4minuten
Porties Prep Tijd
1potje 4minuten
Kook Tijd
4minuten
Ingrediënten
Porties: potje
Ingrediënten
Porties: potje
Instructies
  1. De ingredienten gaan in grote stukken in de blender. De rode pepers gaan in stukjes (met zaadjes!), maar zonder kontje in de blender. Ui schillen en in grote stukken snijden. Knoflook pellen, serehstengel in ringetjes snijden (kontje gaat er niet in).
  2. Mix alles in een paar minuten tot een smeuïge pasta.
  3. Tip! In koelkast blijft het wel een tijdje goed (1-2 weken), in de vriezer kun je het natuurlijk langer bewaren. Vries het in een ijsblokjesvorm in, dan kun je heel eenvoudig pakken wat je nodig hebt. Ruik, proef en beoordeel zelf of het pittig genoeg is
Notities

bron zoete broodjes

Deel dit Recept

Geef een reactie