Roerbakasperges met pittige kippenballetjes

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Asperges wokken gaat lekker snel. Deze combinatie van roerbakasperges met pittige kippenballetjes is supergeslaagd.

Roerbakasperges met pittige kippenballetjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Roerbakasperges met pittige kippenballetjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Schil de witte asperges en halveer ze in de lengte. Spoel de groene asperges, breek het harde uiteinde af en halveer ze eveneens. Pel en snipper de knoflook. Rasp de gember en snipper de koriander.
  2. Verhit olie in een wok en roerbak de knoflook en de asperges goudbruin. Breng op smaak met geraspte gember, sojasaus en sambal en schep nog enkele minuten om.
  3. Meng het kippengehakt met het ei, 2 el gesnipperde koriander, de currypasta, vissaus en suiker.
  4. Rol balletjes van het mengsel en bak ze apart goudbruin in olie.
  5. Schep de asperges en gehaktballetjes op de borden en smakelijk!
Notities

bron Libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie