Romeinse sla met avocado & griekse yoghurt

Kan perfect als hartig ontbijt maar ook als lunch voor opt werk!

Romeinse sla met avocado & griekse yoghurt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Romeinse sla met avocado & griekse yoghurt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Spoel de Romeinse sla. Snij de blaadjes in repen.
  2. Snij 10 wat grotere kerstomaatjes in plakjes.
  3. Halveer de avocado’s, ontpit ze en haal de schil eraf. Snij de avocado’s overlangs in plakjes.
  4. Verdeel de sla, de tomaatjes, de avocado en de sojascheuten over de borden.
  5. Werk af met een vinaigrette van yoghurt, losgeroerd met mayonaise, een gesnipperd sjalotje, peper en zout naar smaak. Dresseer er in partjes gekookt eitje bij. eventueel nog pijnboompitten of noten over strooien.
Deel dit Recept

Geef een reactie