Romige knoflook / champignonpasta

Om van te watertanden , deze pasta!

Romige knoflook / champignonpasta
Stemmen: 2
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Romige knoflook / champignonpasta
Stemmen: 2
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing , hou een 60 ml van het kookvocht apart
  2. Warm de kokosolie op en bak de ajuin voor een 5tal minuten op een gemiddeld vuur.Doe de knoflook erbij en bak nog 1 minuut verder.
  3. Doe de champignons , peper , zout en basilicum erbij en roer alles door elkaar en bak voor een 5tal minuten zonder er verder in te roeren. Zo karameliseren de champignons een beetje. Rooer ze om e laat de andere kant voor dezelfde tijd ook karameliseren
  4. Doe het kookvocht van de pasta erbij en de pasta zelf ook en roer onder elkaar
  5. Doe de kokosmelk er bij , roer onder elkaar en laat op een laag vuurtje voor 5 minuten koken
  6. Haal van het vuur , dresseer in de borden en smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie