Romige linguine met een mix van champignons

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een heerlijke vegan pastaschotel en ja ja zelfs een romige pastaschotel

Romige linguine met een mix van champignons
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Romige linguine met een mix van champignons
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Kook de linguine al dente zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing. Bewaar bij het afgieten , 200 ml van het afkooksel.
  2. Verhit de olijfolie en bak de paddestoelenmix samen met de knoflook voor zo'n 5tal minuten op een middelmatig vuur tot ze mooi bruin en zacht zijn.
  3. Voeg ondertussen de edelgistvlokken bij het afkooksel van de pasta en warm het onder voortduren roeren enkele minuten op. Kruid af naar smaak met peper en zout.
  4. Mix het champignonmengsel en veganroomsaus onder de linguine en werk af met de gesnipperde bosui.
Deel dit Recept

Geef een reactie