Romige risotto met gerookte zalm

Een simpel gerecht met pure smaken , wat wilt een mens nog meer?

Romige risotto met gerookte zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Romige risotto met gerookte zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwijder het vel van de gerookte zal en verdeel hem in groffe stukken en zet even opzij.
  2. Verhit de olijfolie en stoof de knoflook voor 1 minuut. Voeg de rijst erbij en stoof deze mee voor enkele minuten onder voortdurend roeren tot deze wat glazig ziet.
  3. Voeg het citroensap en zeste bij de hete kippenbouillon , en voeg dan een pollepel bouillon bij de rijst. Laat de rijst de bouillon opnemen op een middelmatig vuur onder voortdurend roeren , herhaal dit steeds tot dat de rijst een zachte structuur heeft. Je hebt vrijwel alle bouillon nodig.
  4. Voeg nu de haverroom en de erwten erbij en roer deze enkele minuten door de rijst , voeg dan de groffe stukken zalm erbij.
  5. Bestrooi de rijst met wat zwarte peper , verse dille en serveer er een partje citroen bij. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie