Ro­mi­ge vis­cur­ry met bloemkoolrijst

Lekker gezond , niet veel werk dus ideaal om te maken op een doordeweekse werkdag. Je kan de bloemkoolrijst steeds vervangen door volkoren rijst of zilvervliesrijst.

Ro­mi­ge vis­cur­ry met bloemkoolrijst
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ro­mi­ge vis­cur­ry met bloemkoolrijst
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Uipellen en fijnsnipperen.
  2. In kom knoflook, rode peper, gember, currypasta en gemalen koriander door kokosmelk roeren.
  3. Vis met citroensap en zout inwrijven.
  4. In ruime pan uisnippers in 2 el olie fruiten.
  5. Kokosmengsel aanlengen met 4 el heet water en in pan schenken.
  6. Vis erop leggen en 10-15 min. sudderen tot vis gaar is en vocht is ingedikt.
  7. Intussen in koekenpan uiringen 5 min. in rest van olie fruiten.
  8. In een wokpan de bloemkoolrijst gedurende 5 minuutjes wookken onder voordtdurend roeren.
  9. Viscurry op smaak brengen met zout en garneren met uiringen en verse koriander.
Deel dit Recept

Geef een reactie