saag aloo gobi

Voedzame spinazie vormt de basis voor dit traditionele, gezonde Indische gerecht, gecombineerd met aardappel en specerijen.
saag aloo gobi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
saag aloo gobi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 20minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de aardappelen in blokjes en kook ze gaar in ongeveer 15 minuten
  2. Als de aardappelen gaar zijn , giet je ze af en laat ze droog stomen.
  3. Doe water in een pot , breng aan de kook en doe de bloemkoolroosjes erin , kook ze voor 5 minuten . Giet af onder en laat ze schrikken onder koud water.
  4. Verhit de olijfolie in een pan.
  5. Bak eerst het komijnzaad , sesamzaad , mosterdzaad en fennelzaad tot ze wat bruin zien.
  6. Voeg er dan de kurkuma , garam masala , zout , gemalen koriander, look en ui toe.
  7. Bak alles onder voortdurend roeren op een middelmatig vuur tot de ui lichtbruin begint te kleuren.
  8. Voeg er de spinazie en bloemkoolroosjes erbij en en bak tot de spinazie geslonken is . Verlaag het vuur en zet het deksel op de pan. Roer regelmatig.
  9. Als de spinazie geslonken is voeg de aardappelblokjes erbij en bak voor nog zo'n 10 minuten .
  10. Dresseer het gerecht met verse koriander.
Deel dit Recept

Geef een reactie