Salade met gemarineerde aardbeien en brie

Toch nog eens de zon op ons bord toveren tijdens de grauwe, donkere herfstdagen! Een comfortje waar je gelukkig van wordt! Als tussendoortje of dessert, dat kies je zelf, ook een leuke voor de feesten!

Salade met gemarineerde aardbeien en brie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Salade met gemarineerde aardbeien en brie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
4personen 15minuten 2uur laten rusten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Passieve Tijd
2uur laten rusten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snij de blaadjes van de citroenmelisse in fijne reepjes. Meng de honing met de balsamicoazijn, de helft van de citroenmelisse en de helft van de peperbessen tot een marinade.
  2. Spoel de aardbeien kort, verwijder de kroontjes en snij ze middendoor. Schep ze door de marinade, dek af met plasticfolie en laat minstens 2 uur rusten.
  3. Snij de brie in plakjes. Verdeel de salade over de borden, laat de aardbeien uitlekken en bewaar de marinade. Schik de brieplakjes en aardbeien op de salade.
  4. Voeg de rest van de citroenmelisse en roze bessen bij de marinade en klop tot een dressing met de olie. Rooster de amandelschilfers goudbruin.
  5. Besprenkel de salade met de dressing en werk af met geroosterde amandelschilfers.
Notities

bron vtm koken

Deel dit Recept

Geef een reactie