Salade van Kip met Avocado & Rucola

Een heerlijk gezonde salade met geblancheerde kip en superfood avocado, een perfecte combinatie! Rucola-sla zorgt voor een kruidige toets.

Salade van Kip met Avocado & Rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Salade van Kip met Avocado & Rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Kook de kip in 14 minuten gaar in gezouten water. Haal de kip eruit en laat 5 minuten afkoelen alvorens ze in plakjes te snijden.
  2. Meng ondertussen de olie met de honing en het limoensap in een kom. Roer om en kruid met peper en zout.
  3. Verdeel de rucola en de kip over vier borden. Leg er de avocado en de partjes sinaasappel bij. Besprenkel met de zelfgemaakte vinaigrette en dien op.
Deel dit Recept

Geef een reactie