Salade van vijgen en parmezaanse chips

Deze zomerse salade heeft zelfs geen nood aan dressing dus lekker snel klaar

Salade van vijgen en parmezaanse chips
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Salade van vijgen en parmezaanse chips
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. We maken eerst de parmezaanse chips.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden
  3. Neem een bakplaat met daarop bakpapier. Verspreid daarover de parmezaanse kaas in een gelijke laag en druk een beetje aan.Bak deze voor zo'n 8-10 minuten. Wanneer de kaas wat gesmolten is en lichtbruin begint te kleuren haal je de plaat uit de oven en laat alles afkoelen. Breek dan in grove stukken.
  4. Dresseer in een grote kom eerst de sla erin . Snij de prosciutto in stukken en leg deze bovenop de sla samen met de vijgen en pistache noten.
  5. Mix alle ingrediënten van de dressing onder elkaar en besprenkel deze over de salade.
  6. Werk af met stukken parmezaanse chips. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie