Scaloppine Milanese

De meest bekende manier om kalfslapjes/scaloppine klaar te maken is natuurlijk ‘alla Milanese’

Scaloppine Milanese
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Scaloppine Milanese
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Paneer de kalfslapjes door ze achtereenvolgens door het ei en het broodkruim te halen, herhaal dit desnoods een keer.
  2. Druk de kruimels met de hand in het vlees.
  3. Verhit de boter in een bakpan die groot genoeg is om alles lapjes naast elkaar te leggen. Doe het vlees in de pan zodra de boter begint te kleuren en bak tot zich een korstje vormt aan de onderkant, ongeveer 3 minuten.
  4. Draai het vlees om en het vuur wat lager en bak nog een minuut of 5 door. Serveer met citroenpartjes.
  5. Lekker met volkoren pasta en simpel tomatensausje of groenten frietjes.
Deel dit Recept

Geef een reactie