Scampi pannetje met roomsaus

Ook dit past perfect op een feesttafel . Heerlijk met wat bloemkoolrijst erbij

Scampi pannetje met roomsaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Scampi pannetje met roomsaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Pel en snipper de ui. Fruit ‘m glazig in olie.
  2. Doe er de scampi’s bij en laat op hevig vuur 2 minuten bakken.
  3. Neem de scampi’s uit de pan en hou apart.
  4. Zet het vuur lager, giet de room in de pan en roer de aanbaksels los. Roer er de tomatenpuree door en kruid met zout en cayennepeper.
  5. Doe er de scampi’s weer bij en laat nog even verwarmen.
  6. Verdeel alles over de borden en werk af met gehakte peterselie en 2 plakjes gerookte zalm.Serveer er bloemkoolrijst bij.
Deel dit Recept

Geef een reactie