Schuimomelet met perziken en bosbessen

Meet deze ga je scoren over de ganse lijn!

Schuimomelet met perziken en bosbessen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Schuimomelet met perziken en bosbessen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2pers 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Spoel de bosbessen en de perziken. Halveer en ontpit ze. Snij ze in partjes.
  2. Meng de perzikpartjes met de bosbessen, de honing en de sinaasappellikeur. Laat een uurtje trekken. Verarm het fruit met de marinade op een zacht vuurtje.
  3. Splits de eieren. Klop de dooiers los met het spuitwater en de fijne suiker.
  4. Klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker. Spatel ze luchtig door het dooiermengsel.
  5. Bak in een koekenpan in een nootje boter een omelet met mengsel. Schud de pan af en toe, zodat ze niet gaat kleven.
  6. Laat de omelet uit de pan op een grote serveerschaal glijden. Lepel er het warme fruit over. Vouw de omelet dubbel. Werk af met gezeefde poedersuiker. Serveer meteen.
Notities

bron gezond

Deel dit Recept

Geef een reactie