Serranopeper- en spinaziedip

Een overheerlijke dip voor bij een lekker hapje

Serranopeper- en spinaziedip
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Serranopeper- en spinaziedip
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
5minuten 15minuten
Prep Tijd
5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Zet een ruime pan op hoog vuur. Voeg telkens een handvol spinazie toe en roer tot de groente slinkt.
  2. Ga door tot alle spinazie geslonken is en giet hem dan in een zeef. Laat wat afkoelen en zwier de spinazie dan droog.
  3. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een steelpannetje, voeg de sjalotsnippers en (eventueel) de pepertjes toe en laat 2 minuten fruiten.
  4. Schep alles in de blender en voeg ook de spinazie, koriander, zure room, de rest van de olie en het limoensap toe.
  5. Mix tot een zachte puree en breng op smaak met peper en zout.
  6. Serveer dit dipsausje koud of op kamertemperatuur met wortelreepjes, radijsjes, geblancheerde bloemkool- of broccoliroosjes en/of seldertakjes.
  7. Tip: Je kunt deze dipsaus tot 2 dagen in de koelkast bewaren.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie