Sla-wraps met zalm
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Tuinkruiden dip
Instructies
  1. Breng de zalm op smaak met peper, zout en de rasp van een halve citroen.
  2. Bak de zalm in wat olijfolie rondom gaar.
  3. Snijd de zalm vervolgens in dikke repen.
  4. Snijd de rode kool fijn.
  5. Meng dit in een kom met de wortel julienne.
  6. Voeg het sap van een halve citroen, een el olijfolie en wat peper en zout toe.
  7. Meng kort.
  8. Meng alle ingrediënten voor de tuinkruiden dip in een hakmolent door elkaar.
  9. Je kunt de kruiden ook gewoon fijn hakken met een mes, mocht je geen keukenmachine hebben. Breng de dip op smaak met peper en zout.
  10. Snijd de avocado’s in repen.
  11. Was de ijsbergsla en dep ze iets droog. Dit is de basis van je sla wraps.
  12. Verdeel over ieder blad sla wat van de rode kool salade. Verdeel de reepjes avocado over de wraps. Leg de zalm op de sla schuitjes.
  13. Verdeel de tuinkruiden dip over de sla wraps.
  14. Garneer de wraps met nog wat vers gehakte peterselie en serveer meteen.
Notities

Recept door Pauline’s keuken