sobanoedel – komkommerspirelli salade

Een frisse salade met een heerlijke vinegraitte

sobanoedel - komkommerspirelli salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
sobanoedel - komkommerspirelli salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Kook de sobanoodels al dente en blancheer ze enkele minuten in koud water.
  2. Voeg ze toe in een grote kom en doe er de sesamolie over zodat ze niet aan elkaar blijven plakken terwijl je verder doet met de rest.
  3. schil de komkommer en snij hem in spirelli , dit kan je doen met een dunschiller of machinaal.
  4. Voeg de spirellikomkommer toe bij de sobanoedels.
  5. Mix de soyasaus met rijstazijn en lenteui en besprenkel dit over de mix van sobanoedel en komkommerspirelli.
  6. Schil en ontpit de avocado en snij hem in fijne schijfjes. Dresser de sobamix op je bord en voeg de schijfjes avocado erbij en besprenkel de sesamzaadjes erover.
Deel dit Recept

Geef een reactie