Spaanse ovenschotel

Zorg voor een vakantiesfeertje met deze Spaanse ovenschotel met vis.

Spaanse ovenschotel
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spaanse ovenschotel
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit wat olijfolie in een ovenbestendige pan en bak hierin de sjalotjes, knoflook en de peper op middelhoog vuur zonder dat ze verbranden.
  2. Voeg de bonen toe en bak omscheppend 5 minuten mee.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Blus af met de witte wijn en laat iets inkoken.
  5. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
  6. Zet de pan 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  7. Voeg na 10 minuten de blokjes chorizo en de puntpaprika toe.
  8. Verhit intussen wat olijfolie in een pan.
  9. Bestrooi de vis met peper en zout en bak de filets 5 minuten tot de huid knapperig is.
  10. Leg ze dan met de huid naar onder op de bonen in de oven en bak in nog 5 minuten nét gaar.
  11. Bestrooi met peterselie en paprikapoeder.
  12. Dien op met parten citroen en overgoten met nog wat goede olijfolie.
Deel dit Recept

Geef een reactie