Spaanse quinoa

Quinoa laat zich koken zoals rijst, en de korreltjes zijn snel gaar. Veel kinderen vinden ze lekker, vooral als ze weten dat dit het basisvoedsel was van de Inca’s!

Spaanse quinoa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spaanse quinoa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Breng water aan de kook en kook de quinoa met de saffraan in 6 dl gezouten water gaar.
  2. Pel ondertussen de uien en de knoflook en snipper ze fijn. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  3. Stoof de ui met de knoflook in olie.
  4. Voeg de paprikareepjes, de witte wijn, kerriepoeder en zout toe en stoof de groenten gaar.
  5. Snijd de tomaten in partjes en voeg ze samen met de olijven toe.
  6. Vermeng de quinoa met de erwtjes en de gestoofde groenten.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie