Spaghetti met avocado – spinaziepesto

Deze simpele pasta op 10 minuten op je tafel? Ja het kan !

Spaghetti met avocado - spinaziepesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spaghetti met avocado - spinaziepesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak ondertussen de pesto.
  3. Doe de ontpitte en geschilde avocado met de spinazie, amandelen, knoflook, zeezout en limoen in een kom en maak dit helemaal fijn met een staafmixer.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  5. Meng de spaghetti met de pesto en pijnboompitten en smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie