Spaghetti met romige tomatensaus

Een lekkere vegetarische spaghetti met een romige saus

Spaghetti met romige tomatensaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spaghetti met romige tomatensaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 2uur
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
2uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Giet in een ovenbestendige pot olijfolie en bak daarin voor een 5 tal minuten op een middelmatig vuur de ui , knoflook en paprikapoeder doe er daarna de tomaten bij.
  3. Zet de pot met saus in de oven voor 1.5 uur en roer regelmatig eens om.
  4. Haal de pot uit de oven en pureer de saus mooi glad.
  5. Voeg nu de geitenkaas , oregano , peper en zout bij de saus en roer het door op een middelmatig vuur tot de kaas gesmolten is , laat het dan nog zo'n 10 minuten op een klein vuur pruttelen.
  6. Bereid ondertussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
  7. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie