Speltwraps

Wraps zijn kant en klaar te koop in heel veel winkels. Ze smaken prima, maar als je eenmaal zelf wraps hebt gemaakt koop je ze nooit meer kant en klaar.

Speltwraps
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Speltwraps
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 10minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
6porties 10minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten in een grote mengkom
  2. Zet de pan op het vuur en doe hier een klein beetje olijfolie in. Ik gebruik alleen olijfolie voor de eerste wrap en de andere wraps bak ik in een droge koekenpan.
  3. Giet een beetje beslag in de pan, draai en schud de bodem, zodat het beslag zich verspreidt.
  4. Het is belangrijk dat de je wrap de tijd geeft om gaar te worden.
  5. Bak niet op een te hoog vuur. Wees voorzichtig met het omdraaien.
  6. Bak de wraps totdat ze er een beetje taai uit zien. Nu zijn ze klaar om te vullen, met wat je lekker vindt.
Deel dit Recept

Geef een reactie