Eeen snelle , lekkere en vooral gezonde lunch,
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2porties | 15minuten | 30minuten |
Porties | Prep Tijd |
2porties | 15minuten |
Kook Tijd |
30minuten |
Instructies
- Verwarm je oven voor op 200 graden. Bak of wok ondertussen de spinazie in een grote pan of wok gaar. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet.
- Klop de eieren goed los met de room. Voeg een beetje peper en zout toe. Niet teveel zout, want de zalm is natuurlijk ook al zoutig.
- Vet een keramische vorm in met wat olijfolie.
- Verdeel de spinazie en zalm over de schaal en giet er vervolgens het ei-mengsel overheen.
- Plaats het geheel ongeveer 20 minuten in je voorverwarmde oven.
Notities
Met dank aan Maris van Flying Foodie http://www.flyingfoodie.nl/recept/luie-spinazie-zalm-frittata/
Deel dit Recept