Spinazie zalm frittata

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Eeen snelle , lekkere en vooral gezonde lunch,

Spinazie zalm frittata
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spinazie zalm frittata
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 200 graden. Bak of wok ondertussen de spinazie in een grote pan of wok gaar. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet.
  2. Klop de eieren goed los met de room. Voeg een beetje peper en zout toe. Niet teveel zout, want de zalm is natuurlijk ook al zoutig.
  3. Vet een keramische vorm in met wat olijfolie.
  4. Verdeel de spinazie en zalm over de schaal en giet er vervolgens het ei-mengsel overheen.
  5. Plaats het geheel ongeveer 20 minuten in je voorverwarmde oven.
Notities

Met dank aan Maris van Flying Foodie     http://www.flyingfoodie.nl/recept/luie-spinazie-zalm-frittata/

Deel dit Recept

Geef een reactie