Spruitjestaart

Een lekkere taart met een delicatesse van bij ons!

Spruitjestaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spruitjestaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Was de spruitjes en kook ze 10 minuten voor.
  2. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  3. Snijd de ui in halve ringen en de champignons in plakjes.
  4. Bak deze eerst wat aan.
  5. Leg de gebakken ui en champignons even apart en bak de spekjes uit.
  6. Meng de eieren metde amandelbloem, crème fraîche, peper en zout en breng dit mengsel op smaak met kerrie, tijm, peper en zout.
  7. Meng de spruitjes, spekjes en champignons door het ei-mengsel.
  8. Beboter een taartvorm in en bekleed deze met het deeg.
  9. Giet het spruitjesmengsel op het deeg en bak dit 30 minuten in de oven.
  10. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie