Stoofpotje met haloumi

Heerlijk stoofpotje voor dagen wanneer de kilte toeslaat

Stoofpotje met haloumi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Stoofpotje met haloumi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 200 graden .
  2. Was je groenten en snij ze in blokjes
  3. Snij de lamsworsten in stukjes van 1 cm
  4. Doe enkele eetlepels olijfolie in een pot die ovenproof is en stoof de ajuin aan
  5. Doe daarna de stukjes worst erbij en bak deze enkele minuten mee
  6. Doe de courgette en tomaten erbij en bak weer enkele minuten.
  7. Voeg de kruidenerbij en laat dan voor 20 minuten op een laag vuurtje sudderen
  8. Snij de haloumi in schijven van een halve cm dikte en leg deze op de stoofpot.Plaats hem dan enkele minuten in de oven totdat de haloumisneden goudbruin zien.
  9. Sprenkel de grof gehakte basilicum erop en smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie