Stoofpotje van witloof en zalm en citroen

Of je nu witloof stooft of bakt… zodra je er een wat zwaardere saus type bechamelsaus bij serveert, kan de groente wat frisse citrus verdragen. Werk de saus daarom af met een scheutje vers citroensap.

Stoofpotje van witloof en zalm en citroen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Stoofpotje van witloof en zalm en citroen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snij de harde kern aan de onderkant van het witloof weg en verdeel de stronkjes in middelgrote stukken. Verhit de olijfolie en bak het witloof hierin glazig.
  2. Draai het vuur lager en laat het witloof beetgaar worden.
  3. Doe de verkruimelde visbouillonblokjes in de pan.
  4. Giet er een geut room bij en laat goed warm worden.
  5. Snij de zalm in reepjes en doe ze in de pan.
  6. Roer stevig en kruid met peper en eventueel wat zout.
  7. Serveer en doe het sap van citroen eroverheen voor de frisse toets
Notities

eigen recept

Deel dit Recept

Geef een reactie