Taartjes met courgette en geitenkaas

Zowel glutenvrije als gewone versie , iedereen kan van deze lekkernij genieten. Serveer je als hapje!

Taartjes met courgette en geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Taartjes met courgette en geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
25porties 25minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
25porties 25minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak eerst de taartbodems.
  2. Doe de bloem,gist,zout,suiker in een grote kom en mix het goed dooreen met je handen
  3. Voeg het water met de olie voorzichtig toe terwijl je het deeg goed kneed of via de keukenmachine.
  4. Rol het deeg dun uit op een bebloemd oppervlak en steek je met een deegsteker ringen uit.
  5. Het restant kan je gewoon weer kneden en opnieuw uitrollen , je haalt ongeveer 25 stuks eruit.
  6. Snij de courgette & geitenkaas in flinterdunne plakken en strooi het zout over de courgetteplakjes.
  7. Laat dit 15 minuten staan.
  8. Meng dan de tijm en olijfolie erdoor en bestrooi met vers gemalen peper.
  9. Verdeel de geitenkaas over de deegringen en leg daarop de courgetteplakjes.
  10. Strooi de parmezaanse kaas erover en druk goed vast aan met de palm van je hand.
  11. Bak de courgettetaartjes in je Airfryer op het grillpan accessoire.
  12. 8 minuten 180 graden
Notities

Dit recept werd ons gedeeld door https://www.facebook.com/ThePhilipsChef/?fref=ts

Deel dit Recept

Geef een reactie