Tacos met gegrilde scampi’s

Tacos hoeven niet steeds gevuld te zijn met vlees , deze met scampi’s smaakt even lekker !

Tacos met gegrilde scampi's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tacos met gegrilde scampi's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 20minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
6porties 20minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Zet de grill op een gemiddelde hitte.
  2. Doe in een kleine kom de zure room , mayonaise , havermelk e gemalen komijn en mix alles goed onder elkaar en zet even opzij.
  3. Spies de scampi's. Als je houten spiezen gebruikt week je deze best op voorhand een 10 tal minuten in water om verbranding tegen te gaan .
  4. Mix de gesmolten boter en geperste knoflook onder elkaar en smeer hiermee de scampi's in.
  5. Plaats de scampi's en partjes limoen onder de grill voor ongeveer 4 minuten aan elke zijde.
  6. Haal de scampi's onder de grill uit en besprenkel ze met wat zeezout.
  7. Grill de totillas voor 30 seconden aan elke zijde.
  8. Haal de scampi's van de spiezen en doe ze in de torlilla's samen met de saus van zure room , groene kool en de tomatilli salsa.
  9. Pers nog wat sap van de gegrilde limoen erover. Smakelijk !
Deel dit Recept

Geef een reactie