Tagliatelle met garnalen en avocadosaus

De avocadosaus is overheerlijk!!

Tagliatelle met garnalen en avocadosaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tagliatelle met garnalen en avocadosaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Pers de teentjes knoflook uit en hak de rode peper fijn. Doe deze samen met 1 eetlepel olijfolie bij de garnalen en laat deze een paar uur in de koelkast marineren.
  2. Maak de avocadosaus. Hiervoor doen we het vlees van de avocado, het citroensap, de basilicum en de Parmezaanse kaas in de keukenmachine om fijn te malen.
  3. Voeg wanneer je de avocadopasta hebt beetje bij beetje de rest van de olijfolie en de knoflook olie toe tot je een dikke saus hebt.
  4. Breng de avocadosaus op smaak met peper en zout.
  5. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  6. Bak de knoflookgarnalen in een paar minuten gaar en schenk de avocadosaus hierbij. Roer het geheel goed door en warm de saus in een paar minuten op.
  7. Schep de tagliatelle door de avocadosaus zodra de pasta gaar is gekookt.
  8. Serveer de pasta met verse basilicum en extra Parmezaanse kaas.
Deel dit Recept

Geef een reactie