Tajine el bey

Dit tunesisch recept is overheerlijk en wordt koud gegeten. Ideaal voor een zomerse dag en perfecte vervanging voor een salade

Tajine el bey
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tajine el bey
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 50minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de uien en knoflook fijn.
  2. Stoof deze enkele minuten in wat olijfolie , voeg er dan het gehakt bij en bak deze rul. Kruid het gehakt met komijn , peper en zout.
  3. Laat het gehaktmengsel wat afkoelen , meng er dan 4 geklutste eieren onder en 50 gr mozzarella.
  4. Schep het gehakt in een beboterde ovenschotel en maak er een gelijke laag van. Zet 10 minuten in een oven van 175 graden.
  5. Stoof de spinazie aan in wat boter en kruid af met peper en zout en een klein beetje muskaatnoot.
  6. Haal de spinazie van het vuur en meng er 2 eidooiers door.
  7. Schep de spinazie bovenop de gehaktlaag en zet opnieuw in de oven voor 10 minuten.
  8. Meng de ricotta met de rest van de gemalen kaas en de 2 eiwitten.
  9. Schep deze boven op de laag spinazie en bak ook deze nog 10 minuten verder af.
  10. Laat de ovenschotel afkoelen en snij alles in kleine parten. Versier elk partje met een walnoot.
Deel dit Recept

Geef een reactie