Tempeh – walnootburger

Lekker veggiereceptje!!

Tempeh - walnootburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tempeh - walnootburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
8porties 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Look en ui fijnhakken en aanstoven in olie
  2. Aubergine in blokjes en toevoegen.
  3. 15 min laten stoven.
  4. De tempeh stomen in vergiet boven kokend water ( 10 min) om wat minder bitter te maken.
  5. De noten, meel, basilicum, kruiden, tempeh en auberginemengsel in de foodprocessor.
  6. Goed mengen, maar moet stevig blijven
  7. Dan burgers maken en bakken in voldoende olie. +_ 5 min per kant
  8. Ik heb ze gegeten met gekookte bloemkool, die ik voor het opdienen in de pan van de burgers heb gedraaid.
  9. Superlekker
Notities

Bron : Veerle Thomaes

Deel dit Recept

Geef een reactie