Tomaat-garnaal met avocadodressing

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Kan je op voorhand maken en koel serveren als perfecte lunch…kan ook mee in de lunchbox!

Tomaat-garnaal met avocadodressing
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tomaat-garnaal met avocadodressing
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Spoel de tomaten en snij de coeur de boeufs, de groene tijgertomaten en gele tros- tomaten in dunne schijfjes.
  2. Maak een mooi torentje van de verschillende soorten tomaten, afgewisseld met grijze garnalen en tuinkers.
  3. Halveer de gele kerstomaten en strooi rondom elk torentje. Dresseer de borden met extra garnalen en basilicum. Kruid met extra peper en zout.
  4. Maak de avocadodressing, mix alle ingrediënten tot een romig geheel en breng op smaak met peper en zout.
  5. Lepel de avocadodressing bij de tomaat garnaal en serveer.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie