Tomaten met kruiden en feta

‘Hier scoor je altijd mee en er kan niets fout lopen.’

Tomaten met kruiden en feta
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tomaten met kruiden en feta
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 15min 25min
Porties Prep Tijd
2pers 15min
Kook Tijd
25min
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Snijd de tomaten in een stervorm (zie foto). Snijd ze niet tot helemaal beneden.
  2. Leg ze in een ovenschaal. Giet er een beetje olijfolie over en kruid enkel met peper.
  3. Zout hoeft niet, want feta is al zout genoeg. Hak de peterselie, de olijven en het lente-uitje fijn.
  4. Meng de pijnboompitten eronder. Houd er enkele apart voor de afwerking.
  5. Verbrokkel er de feta over, giet er een flinke scheut olijfolie bij en kruid enkel met peper. Meng goed. Trek de tomaten een beetje open en vul ze met het mengsel. Het is niet erg als er een beetje naast valt. Werk af met de resterende pijnboompitten.
  6. Zet 25 tot 30 minuten in de oven op 180 °C. Vlak voor je opdient, giet je er nog een scheutje olijfolie over.
Notities

Boek Puur eten 1 Pascale Naessens

Deel dit Recept

Geef een reactie