Snel klaar, lekker als bijgerecht en makkelijk verteerbaar.
Porties | Prep Tijd |
2porties | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
2porties | 15minuten |
- 750 gr tomaten in verschillende kleuren
- 1 granaatappel
- 2 tl sumak
- zwarte peper versgemalen
- himalayazout
- extra vergine olijfolie
- enkele takjes basilicum verse
- enkele verse blaadjes daslook optioneel , bloemetjes ter garnering
- enkele takjes pimpernel optioneel en vers
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Maak de granaatappel schoon en haal de pitjes eruit.
- Snijd de tomaten in dunne partjes.
- Meng in een andere kom de sumak, het Himalayazout, de versgemalen peper naar smaak en een scheutje extra vergine olijfolie goed door elkaar. Sprenkel de dressing gelijkmatig over de tomaten.
- Meng de blaadjes pimpernel, de fijngesnipperde basilicum en de fijngesnipperde daslook, strooi er de granaatappelpitjes over en werk af met een bloemetje van de daslook