Tomatensalade met sumak en granaatappelpitjes

Snel klaar, lekker als bijgerecht en makkelijk verteerbaar.

Tomatensalade met sumak en granaatappelpitjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tomatensalade met sumak en granaatappelpitjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak de granaatappel schoon en haal de pitjes eruit.
  2. Snijd de tomaten in dunne partjes.
  3. Meng in een andere kom de sumak, het Himalayazout, de versgemalen peper naar smaak en een scheutje extra vergine olijfolie goed door elkaar. Sprenkel de dressing gelijkmatig over de tomaten.
  4. Meng de blaadjes pimpernel, de fijngesnipperde basilicum en de fijngesnipperde daslook, strooi er de granaatappelpitjes over en werk af met een bloemetje van de daslook
Deel dit Recept

Geef een reactie