Tomatillo Salsa

Deze mexicaanse salsa is heel gemakkelijk zelf te maken en smaakt heerlijk bij taco’s en tortilla

Tomatillo Salsa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tomatillo Salsa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
10minuten 40minuten
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
40minuten
Instructies
  1. Snijd de tomaten, jalapenos en ui in vieren. Pel de knoflook. Rooster de groenten ca. 5 minuten in een droge koekenpan op het vuur of op een bakplaat in de oven op de hoogste stand. (De groenten zullen op enkele plaatsen donker geblakerd zijn.)
  2. Doe nu alles in de Keukenmachine samen met de korianderblaadjes en pureer het tot alles glad is.
  3. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een hoge sauspan en giet de puree erbij. Breng de saus aan de kook en blijf zo'n 5 minuten roeren (de kleur zal nu donkerder worden).
  4. Voeg de groentebouillon en peper en zout toe. Zet het vuur lager en laat de salsa onder af en toe roeren ca. 30 minuten pruttelen totdat deze de juiste dikte heeft.
Deel dit Recept

Geef een reactie