Tonijn steak gemarineerd in mosterd en maple – siroop

De marinade van zoete maple siroop en de pittig mosterd is een perfecte combinatie bij deze tonijn steak.

Tonijn steak gemarineerd in mosterd en maple - siroop
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tonijn steak gemarineerd in mosterd en maple - siroop
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 10minuten 4minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
4minuten 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix de maple siroop , dijon mosterd, citroensap , olijfolie en cayenne peper goed door elkaar.
  2. Hou 4 theelepels opzij van de marinade . Doe de overige marinade in een braadslee en laat de tonijnsteaks voor 15 minuten per zijde in marineren.
  3. Verhit in een pan op middelmatig vuur wat olijfolie. Haal de tonijnsteaks uit de marinade ( die je mag weg smijten) kruid af met peper en zout en bak hem 2minuten per zijde af.
  4. Snij de tonijn steaks in dikke repen en besprenkel hem bij het opdienen met de opzij gehouden marinade. Lekker in combinatie met aardappelen en jonge boontjes.
Deel dit Recept

Geef een reactie