Torta Caprese

Torta Caprese, voor de lekkerbekken, met pure chocolade!

Torta Caprese
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Torta Caprese
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
12porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
12porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor tot 180°C (160°C voor een hete lucht oven)en bekleed een springvorm van 22 – 26 cm doorsnede met bakpapier.
  2. Vet het papier en de zijkanten van de vorm in.
  3. Doe de boter, chocolade, en suiker in een vuurvaste schaal en zet die zo op een met pruttelend water dat de onderkant van de schaal het water niet raakt.
  4. Laat dat ongeveer 5 minuten staan tot de boter gesmolten en de chocolade zacht is.
Notities

Recept door filetpur Thomas kookt

Deel dit Recept

Geef een reactie