Vegan pindakaas wafels

Deze wafels zijn zo luchtig maar cake-y en smaken alsof je een pindakaasmuffin en een havermoutkoekje tegelijk eet.

Vegan pindakaas wafels
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vegan pindakaas wafels
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
10stuks 5minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
10stuks 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: stuks
Ingrediënten
Porties: stuks
Instructies
  1. Verhit je wafelijzer
  2. Maak een chia - ei door dde chia te mixen met het water , zet deze even opzij
  3. Mix in de kom al de overige ingrediënten behalve de bananen , en maak er een lopend dik deeg van
  4. giet je beslag in het wafelijzer en bakken maar.
  5. Ik heb banaan als topping gekozen maar je kan evengoed chocolate dips of honing daarvoor uitkiezen
  6. Deze wafels kan je 3 dagen bewaren in de ijskast of 2 maanden in de vriezer
Deel dit Recept

Geef een reactie