vegetarische broccolipizza

Een pizza gemaakt met een broccolibodem, lekker, gezond en voedzaam.

vegetarische broccolipizza
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
vegetarische broccolipizza
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 10minuten 50minuten
Porties Prep Tijd
1portie 10minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. cutter de broccoli en doe dit in een mengkom
  2. voeg de eieren, de kruiden en het amandelmeel toe
  3. meng alles goed en laat een halfuurtje staan zodat de sappen worden opgenomen door het amandelmeel en het deeg steviger wordt
  4. bedek een bakplaat of een pizzaplaat met bakpapier en maak een ronde pizzabodem (of een vorm naar keuze)
  5. bak dit gedurende 15 à 20 min af in een voorverwarmde oven van 180°C
  6. haal terug uit de oven en beleg met de toppings (behalve de lamsoor)
  7. bak het geheel nog een 15tal minuten af in de oven
  8. werk af met wat kort gebakken lamsoor
  9. serveer
Deel dit Recept

Geef een reactie