Vegetarische Valenciaanse Paëlla

We kennen allemaal paëlla maar deze keer maken we er een vegetarische versie van met Valenciaanse invloeden.

Vegetarische Valenciaanse Paëlla
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vegetarische Valenciaanse Paëlla
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Breng het water aan de kook en los hierin het groentebouillonblokje in op
  2. Maak de groenten schoon en verwijder de zaadlijsten uit de paprika
  3. Snij de courgette, aubergine en paprika’s in kleine blokjes (hou apart)
  4. Hak de ui en knoflook fijn, verhit een wat olijfolie in een paëllapan of wokpan
  5. Voeg de ui, knoflook en risotto rijst toe en roerbak tot de rijst 'glazig' is (1-2 minuten)
  6. Voeg de saffraan, paprika, courgette, aubergine toe en roerbak 3 minuten
  7. Blus het geheel met de witte wijn en roerbak tot hij bijna volledig is opgenomen
  8. Voeg 1/3 van de bouillon toe, laat de rijst het opnemen, herhaal dit voor de rest van de bouillon
  9. Snij de zongedroogde tomaten in reepjes en de olijven in schijfjes, meng door de paella
  10. Breng op smaak met peper en zout
  11. smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie