Veggie in de oven

Lekkere , gezonde groenten tot 1 geheel in de oven.

Veggie in de oven
Stemmen: 4
Score: 4.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Veggie in de oven
Stemmen: 4
Score: 4.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Was en droog de spinazie en hak de blaadjes in grove stukken. Snijd de tomaten in dunne schijfjes. Snijd de courgettes in de lengte in dikke plakken.
  3. Kneed de geitenkaas door de spinazie. Kruid met wat peper.
  4. Bak de courgetteplakken in wat olijfolie.
  5. Leg 1/3 van de courgetteplakken op de bodem van een ingevette ovenschaal en leg daarboven 1/2 van de tomatenschijfjes en 1/2 van de spinazie.
  6. Ga verder met 1/3 van de courgette en leg daarop de rest van de tomaat en de spinazie.
  7. Eindig met een laagje courgette. Zet de schaal 30 minuten in de oven.
  8. Pel intussen de sjalotjes, snijd ze in ringen en bak ze.
  9. Hak het broodkruim, vermeng het met de pijnboompitten, de sjalotjes en een eetlepel olijfolie en strooi dit mengsel over de schotel. Zet de schaal opnieuw in de oven gedurende 15 minuten.
Deel dit Recept

Geef een reactie